Perjalanan aku esok?

Assalamualaikum warahmatullah hi wabarakatuh

Esok. Esok. Esok bakal tiba. dan aku? Aku? 

Aku bakal pulang ke kampung esok. 

Tapi kali ni aku x balik ngan bas da. 

Aku balik dengan kereta. kancil hijau tu. 

Err..Mampu ke? Insyaallah. Dengan pertolongan Allah. Dengan lindungan Allah.

Dulu, plan nak balik ngan Farihin. 

But, suddenly Tok Wan Farihin meninggal kat Penang.

So, Farihin balik Penang. 

Sekarang, aku akan balik sorang2. 

Tapi Umi Abah kompem la x bape setuju kan. 

But, I have la kan. Nak balik sangat da. (How many But, Tapi aku ni???) Hahaha

aku pon da kol cakap Its OK, Insyaallah selamat sampai. 

Boleh Boleh Boleh. Aku yakinkan je parent aku. =) 

tapi td try la ajak adk2 junior ku. 

dan mereka pon masih lagi fikir nak ikut ke x. Heee. (Mood:stillwaitingtheirdecision)

Tapi kalo dyorang x nak ikut pon, xpe la..

Aku kena cuba balik alone. 

It will be a big big big experience for me.

Friends, Guys, tolong doakan aku k. 

merentas bukit Grik tu sorang2. Insyaallah. 





3 comments:

  1. miss ur rumah kat taiping...

    weh... aku sedih sbb blog aku x leh komen n xde button share...

    nasib baik ada jep...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...