Wajah baru WindBlowSlowly

Assalamualaikum warahmatullah hi wabarakatuh



Alhamdulillah. baru sempat nak update pasal wajah baru blog hamba ni. blog ni bertukar wajah dengan inisiatif rakan-rakan blogger yang pemurah lagi baik hati. Alamak, lupa nak snap wajah blog yang dulu, so x de la gmbr sebelum. kalo selepas tu, as long as u korang view blog hamba ni, nampak la kan. 

look nice. look soft. look arranged. look cute. awww. mcm tuan blog. eh. silap. haha k bai. 


ok, kalo korang teringin bertukar wajah jugak, tapi x punya masa dan kesempatan serta kurang kreatif dan pengetahuan dalam bidang editing ni, boleh la refer, pm atau sebagainya kepada Blogger berdua ni. 



Iola dah design hamba punya header sebagai hadiah birthday hamba tahun lepas, manakala layout semua tu dah digodek-godek oleh Eqah. dan hamba sangat berpuas hati. terima kasih ye sayang berdua. sayang u ols till jannah. 

sebenarnya korang nak tau, instead of kawan blogger, both of them in list of my besties tau. Iola besties kat U while Eqah pulak besties time sekolah dulu. dan diorang ni memang easy going people. so korang kalo nak guna khidmat diorang jangan malu-malu ok. ^^





3 comments:

  1. awwww . nak kenal dgn pukpuk tu :P

    ReplyDelete
  2. wajah yg lebih segar... belakangan ni lebih ramai orang suka membaca blog yg berlatarbelakang warna putih... mungkin menggambarkan dia lebih ceria lagi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...