new header by Lola

Assalamualaikum warahmatullah hi wabarakatuh



sempena my 24th birthday, lola bukan sahaja menghadiahkan segmen blog review kat blog beliauu,


http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/happy-birthday-dear-ain.html






malah........


dah sponsor saya dgn free header ni. haaa cepat2 tengok header saya kat atas sana. i said kat Lola, i nak warna hijau, n i nak tmbah word sbb x nak dah yg dulu blog bukan main-main bukan jugak serius tu. Live life to the fullest. as itulah perasaan saya sekarang ni. nak enjoy the life and prepare for akhirah also.




Allahhh suka la sangat Miss Ain ni. Hiks. Mood tutor ni, dok bahasakan diri Miss Ain pulakkk. eh balik kepada cite header baru ni, baru2 ni Lola buat promotion utk bloggers lain jugak utk sape yg nak header yg di'design' oleh Lola. Seriously, I like designs Lola sbb semuanya soft and soft. nmpk girlish and nice. sesuai dgn watak Lola. hikss :p



So, korang, sapa yg nak upah Lola utk design header blog korang boleh la terjah blog Lola dan pm Lola cepat2.





till then, have a nice weekend and upcoming weekdays =)




2 comments:

  1. heee syukur miss ain suka hihi..btw, singgah klik proton iriz heee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...