Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya"

Assalamualaikum warahmatullah hi wabarakatuh





Assalamualaikum...

Bersempena dengan kedatangan bulan Syawal ini, Ainim pun nak juga beri kad raya kepada rakan blogger sekalian. Nak bagi kat semua, tak mampu la pula. Makanya, mereka yang nak terima kad raya daripada Ainim, sudi-sudikanlah join segmen ini ya. Manalah tahu, kalian diantara mereka yang bertuah tu.

Syarat pun simple je:
1. Klik follow blog AinimRashihahb.blogspot.com 
2. Like fanpage Blog Ainim Rashihah dan Add Google+ Ainim Suju
3. Buat entri bertajuk : Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya"
4. Copy coding yang telah disediakan dibawah dan paste ke dalam ruangan HTML dan publish
5. Tinggalkan URL penyertaan diruangan komen dibawah
6. Segmen akan berakhir pada hari Khamis 17.07.2014

Senarai nama pemenang akan diberitahu pada Khamis malam tu juga. So, kenalah selalu check blog ni ya. All the best semua. ^_^



yeayyyy!! join segmen kad raya yang ketiga..hehehhe banyak pulak masa i ols kan join join ni..hehe..saje jek menghiburkan diri sendiri lepas2 teraweh ni =)

4 comments:

  1. Assalamualaikum..senarai pemenang kad raya dah diumumkan. Jom semak siapa yang bertuah tu
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/07/senarai-pemenang-segmen-ainim-nak-bagi.html

    ReplyDelete
  2. Follow sini 117

    yeaaaa dapat kad raya
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-ainim-nak-bagi-kad-raya.html

    ReplyDelete
  3. Ainim suju =) Thank You.

    Fuza. heee dpt jugak? Congratulation. ok InsyaAllahhh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...