student merajuk ?

Assalamualaikum warahmatullah hi wabarakatuh

ni kisah pelajar ak hari ni. kononnya nk merajuk ngan cikgu la ni. Alkisahnya ak ni dipraktikumkan di sekolah yang mana students are all boys. so, terkinja-kinja la ak n kawan2 berperwatakan hard core kat sekolah ni. konon2 macho sgt la cikgu pompuan ni pon.

td lepas kelas 2 omega, datang la sorang pelajar ak dr kelas 2 Gamma. nope. actually dua org. sbb dua org abg ni mmg berkepit je. agak2 nyer bercinta ke ape tah 2 org ni. dtg n tanya ak,

student : cikgu, cikgu bfday cikgu bila?
ak : kenapa ? kamu nk bagi cikgu hadiah ke?
student : ye la cikgu bgtau la dulu. cikgu lahir kat mana?
ak : kalo saya x bgtau awk nk buat apa? 
student : saya x masuk kelas cikgu, sains. (amboih ugut ak kot)
ak : ada saya kisah? 
student : ok fine cikgu. esok x masuk kelas. 
ak : bagi 10 sebab awk x mau masuk kelas saya. 
student : 1) merajuk 2) merajuk 3) merajuk sampai sebab yang ke 10 pon merajuk ngan cikgu. 
ak : ahahhahahahah. 

tengok pelajar sekarang. ngan cikgu main2 macam tu jek. senang hati nk merajuk la apatah lagi kalo nk bersembang merapu tahap org gile (ups). cuba compare dengan pelajar2 zaman tok ku tonggek dulu. huish. pelajar nye nk ckp ngan cikgu bukan main la takut plus rasa hormat pelajar kat cikgu tu tinggi melangit mcm gunung kinabalu kot. kan kan kan. 

nah tempek satu gmbr kat sekolah. (fire drill)

2 comments:

  1. cikgu ! sy nk merajuk jugak :P

    ReplyDelete
  2. hehhee... awk kalo merajuk lagi comeyl. hehehee... ngade je budak2 tu nk merajuk kan....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...