Assalamualaikum warahmatullah hi wabarakatuh
last kitchen, we cooked desserts menu. consist of upside down pineapple cake. choux paste and castard cream. and icebox droppings biscuits. dessert as we know juga dikenali sebagai pencuci mulut / hidangan / makanan yang dimakan di akhir jamuan. biasanya dessert ni adalah makanan yang manis2.
jom layan picture la weyh~> supaya korang terliur nnti.. ahahhaa
pineapple cake. amacam? terancam x?
ha. choux paste. n castard cream.
omputih betol namanya. padahal panggil je cream puff.
sbnrnye castard cream tu kita masukkan dalam puff tu / bahasa omputihnye choux paste tu la.
biskutnyer xde gmbr nk upload. sbb kalut2 je sume oven boleh muat 8 tray but kitchen saya ada 7 stesen yang mana each station tu at least ada 5 tray nk masukkan dalam oven. mcm mn x traffic jam kan kan. ok~
kalo nk resepi boleh google yer. =)
yummy ! ^^
ReplyDelete