After 2 weeks in Johore

Assalamualaikum warahmatullah hi wabarakatuh

Ouchhh lamanya menyepi. lebih kurang 2 minggu x sign in blog dan x sempat lagi nak blogwalking ke blog teman2 blogger yang lain. tengok dashboard banyak betul post2 menarik yang menanti untuk di 'view'. malah x kurang jugak komen2 yang nak di 'reply'. haaaa bajet fofular la pulak hamba. haha. 


btw guys, hamba dah 2 minggu berada di Bandar Tenggara, Kulai. specifically berada di SMK Seri Pinang yang indah permai. Ok nampak x situasi dah jatuh cinta kat sekolah ni? haha. sepanjang berada di sini, Alhamdulillah from day to day, feeling better dan mudah untuk adapt dengan persekitaran. Bandar Tenggara? bunyi nama macam bandar kan? haaa sebenarnya kedudukan Bandar Tenggara ni adalah tengah-tengah antara felda-felda yang ada di Kulai ni. jadi, kedudukan sekolah hamba adalah lebih kurang 30 minit juga utk keluar ke Kulai iaitu kawasan bandar dan juga Senai serta Johor Bahru. 

Ok guys, (guys hamba ni refer pada u ols tau, x kira la lelaki ke perempuan ke kakak ke abang ke). Moh kita study peta Johore jap. haa u ols cari la kulai tu kat mana. specifically that was bandar tenggara. ok nmpak x kedudukan tempat hamba dengan Kota Tinggi, Keluang dan Kulai. 


haaa sekian sahaja laporan untuk minggu ini, kawan sejawatan hamba dah panggil balik nu. 

tengok jam tampar pipi kol 5 lebih masih di bilik guru ^^


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...